Betaalmethoden

Algemeen
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen Sweeties.nl.

3. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Sweeties.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

U kunt uw bestelling per bank vooruitbetalen.
Dit doet u door het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnummer 42.64.84.029 t.n.v. Automotive Sign Service te Leidschendam.
Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer (dit staat op de orderbevestiging ).
Indien u betaald vanuit het buitenland heeft u ook het IBAN en de BIC code nodig.

Het IBAN nummer is NL55ABNA0426484029
De Swift/BIC code is ABNANL2A.

Afhalen

U kunt uw bestelling bij ons afhalen, echter alleen op afspraak. Zodra wij uw bestelling gereed hebben staan zullen wij met u contact opnemen voor het maken van een afspraak. LET OP!! Wij hebben geen pin automaat.

ideal-logo.pngpaypal.jpg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »